شرایط و مهلت تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری

تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری یک پروسه خاص و البته اصولی را می‌طلبد. در ابتدا بهتر است بدانید که به درخواستی مکتوب لایحه می‌گویند. باتوجه‌به ماده ۱۱ قانون مدنی چنانچه کارمندان دولت، اداره‌های گوناگون دولتی، شهرداری‌ها و هر ارگان و سازمان وابسته دیگر سهواً و یا عمداً به مردم خسارت مالی وارد آورند، باید خسارت وارده را شخصاً جبران کنند؛ اما اگر وسایل موجود در اداره و ارگان موردنظر دولتی علت این خسارت باشند، اداره و سازمان مربوطه باید به جبران خسارت برخیزد.

شرایط و مهلت تنظیم لایحه برای دیوان عدالت اداری

تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری در بین بحث‌های حقوقی یک گرایش بسیار تخصصی و البته خاص به شمار می‌آید. به شکلی که معمولاً تنها اشخاص مستقیماً در تنظیم و نوشتن لایحه اقدام نمی‌کنند، بلکه از وکیلی کاربلد در این حوزه استفاده می‌کنند. دراین‌بین، وکیل نیز باید شرایط خاصی داشته باشد که بتواند وکالت پرونده‌های این‌چنینی را قبول کند.

طبیعتاً هرچقدر وکیل ماهرتر و پخته‌تر باشد و البته در حوزه کاری خود تخصص بالاتری داشته باشد، شما می‌توانید نتیجه معقولانه و تحسین‌برانگیزتری را در پایان انتظار داشته باشید. خاطرنشان می‌کنیم لایحه دیوان عدالت اداری ممکن است به‌عنوان دادخواست‌های بدوی نیز ارائه شوند. قاعدتاً شما با این شرایط باید یک پروسه تخصصی و البته کاملاً تشریفاتی را در نظر بگیرید.

شرایط و مهلت تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری

نحوه تنظیم لوایح دیوان عدالت اداری

برای نوشتن و تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری باید این نکته را در نظر بگیرید که تنها اگر احقاق حق و حق‌خواهی بتواند جنبه عمومی به خود بگیرد، قابل انجام خواهد بود. به قوانینی که مابین دولت و جامعه باشد، حقوقی عمومی می‌گویند. مادامی‌که مردم از عملکرد یک ارگان و یا سازمان خاصی شاکی شوند باید به نوشتن لایحه دیوان عدالت اداری بپردازند.

این‌چنین می‌توانند برای حق‌خواهی خود هرچه سریع‌تر پروسه قانونی را طی کنند. در تنظیم لوایح دیوان عدالت اداری باید نکاتی مدنظر قرار گیرد. در ابتدا باید مشخصات طرف شکایت به‌درستی درج شود. سپس موضوع شکایت باید به‌صورت واضح بیان شود. تمامی مشخصات شاکی، وکیل و یا نماینده وی باید با ذکر آدرس اقامتگاه آورده شود و در این میان، شماره پرونده و شماره دادنامه و همچنین تاریخ را نباید از یاد ببرید.

نام دادرس، تمامی مستشاران شعبه و مرجع رسیدگی باید به‌صورت واضح مشخص شوند و در ادامه باید رأی دیوان، امضای دادرس، امضای مستشاران شعبه، گردشکار (خلاصه شکایت و دفاع طرف شکایت) باید در تنظیم لایحه به دیوان عدالت اداری مورد بررسی قرار گیرند.

شرایط وکیل در تنظیم و نوشتن لایحه برای دیوان عدالت اداری

نوشتن لایحه برای دیوان عدالت اداری کار آسانی نیست و طبیعتاً باید باتوجه‌به شرایطی خاص از وکیلی ماهر، باتجربه، دلسوز و متخصص استفاده کنید. وکیل موردنظر باید دارای پروانه وکالت باشد؛ در غیر این صورت نمی‌تواند در نوشتن و تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری نقشی داشته باشد.

ناگفته نماند که اگر در بین وکلای پایه‌ یک قوه قضاییه هم قرار داشته باشد، شرایط لازم را دارا است. کارآموزی که در آزمون وکالت دادگستری، دوره کارآموزی خود را سپری می‌کند می‌تواند در بین وکلای واجد شرایط برای تنظیم و نوشتن لایحه قرار بگیرد؛ اما وکیل پایه ۲ قوه قضاییه در اینجا نمی‌تواند نقشی داشته باشد.

شرایط و مهلت تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری

هزینه تنظیم و نوشتن لایحه دیوان عدالت اداری

باتوجه‌به نوع دفاعیه قطعاً هزینه نوشتن تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری متفاوت است. مادامی‌که شما از وکیلی ماهر و البته باتجربه استفاده کنید، وکیل می‌تواند باتوجه‌به عواملی هزینه نوشتن لایحه را به‌صورت دقیق مشخص کند. این عوامل به مطالعه کامل پرونده، مستندات، مدارک و همچنین خلاصه آنچه از زبان موکل رخ‌ داده، مرتبط است.

با این توضیحات طبیعتاً نمی‌توان یک هزینه ثابت را برای این کار بیان کرد. بهتر است برای کسب اطلاعات بیشتر با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید تا وکلای ماهر و متخصص ما اطلاعات قابل قبولی را در این زمینه ارائه دهند. حتی باید این نکته را در نظر بگیرید که شاید یک موضوع چندان سخت و پیچیده نباشد. در این صورت دیوان موضوع مربوطه را به شورا حل اختلاف ارجاع می‌دهد. در ادامه به مهلت تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری می‌پردازیم.

مهلت تنظیم لایحه برای دیوان عدالت اداری

مهلت تنظیم لایحه برای دیوان عدالت اداری یکی از مهم‌ترین موضوعات در طرح شکایت است. ایرانی‌های مقیم ایران ۳ ماه و ایرانی‌هایی که در خارج از کشور ساکن هستند، ۶ ماه فرصت دارند تا شکایت خود را ارائه دهند. مهلت گفته‌شده برای آن دسته از افرادی است که برای اعاده دادرسی و طرح شکایت طبق ماده ۱۰ قانون دیوان عدالت اداری به دنبال مهلت هستند. هنگام صدور رأی دادگاه عالی، فرد شاکی می‌تواند با کمک وکیلی ماهر به تنظیم لایحه واخواهی تجدیدنظر به دیوان عدالت اقدام کند.

۲۱ روز برای ایرانی‌های ساکن خارج و ۲ ماه برای ایرانیان داخل کشور فرصت وجود دارد. زمانی که مهلت گفته‌شده به پایان برسد، حکم دادگاه لازم‌الاجرا خواهد بود. دیوان عدالت اداری در پایتخت مستقر است.

تنها رئیس قوه قضائیه در مراکز استان‌ها می‌تواند محلی را به‌عنوان دفتر اداری در دادگستری، استانداری و یا دفتر بازرسی کل کشور تأسیس کند تا مراجعه‌کنندگان به‌راحتی پرونده‌های مربوطه با دیوان عدالت اداری را پیگیری کنند. اگر درباره مزایای استفاده از وکیل برای تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری سوال دارید، ادامه مطلب مناسب شما است.

شرایط و مهلت تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری

مزایای تنظیم لایحه برای دیوان عدالت اداری توسط وکیل

زمانی که شما تنظیم لایحه برای دیوان عدالت اداری را به وکیلی متبحر بسپارید قطعاً شرایط ایده‌آل‌تری به وجود می‌آید. هرچه قدر لایحه دیوان عدالت اداری باکیفیت‌تر تنظیم شود، شما به نتیجه آن می‌توانید مطمئن‌تر باشید. این موضوع را جدی بگیرید که دفاعیات شفاهی نیز معجزه می‌کند و تنها یک وکیل سخنور و توانمند می‌تواند از این دفاعیات به نحو احسن استفاده کند.

این‌گونه علاوه بر هزینه تنظیم لایحه شما باید فرایند رسیدگی به پرونده را بسیار کند در نظر بگیرید؛ به همین دلیل است که باید از تخصص و تجربه وکیلی ماهر بهره‌مند شوید تا با نگارش اصولی لایحه بتواند پروسه سریعی را برای پرونده در دادگاه به وجود آورد. دعاوی که در دیوان عدالت اداری مطرح می‌شوند با ترتیبات خاصی قابل‌بررسی هستند.

شرایط و مهلت تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری

سخن پایانی

برای تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری تشریفات و ترتیب خاصی وجود دارد؛ به همین دلیل، اشخاص بدون تخصص و تجربه نمی‌توانند در دادگاه نتیجه خوشایندی را انتظار داشته باشند. نوشتن لایحه و کیفیت تنظیم قطعاً یکی از برگ‌های برنده به‌حساب می‌آید. بهتر است نسبت به کسب اطلاعات بیشتر در مورد هزینه‌های مربوطه با وکلای این مجموعه به‌صورت آنلاین و اینترنتی در ارتباط باشید. این‌چنین باتوجه‌به نوع پرونده می‌توانید هزینه‌های مرتبط را برآورد کنید و سپس پرونده را به جریان بیندازید.

کلیه مشاوران این مجموعه از کارشناسان ارشد و بازنشسته اداره کار و تامین اجتماعی و جزء نمایندگان هیئت های تشخیص و حل اختلاف می باشند و در مجموعه صبا مشاور حضور دارند. به همین علت کلیه امور محوله توسط مشاوران صبا مشاور انجام میگیرد و امر برون سپاری در این خصوص صورت نمی گیرد. لذا این مجموعه جزو معدود مراکزی است که به تنهایی عهده دار و پاسخگوی تعهدات خود می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *